Informacije: 051/925-159

Preporuka

Zdravstvena ustanova Talmma Medic Banja Luka

 

 

Reproduktivna  endokrinologija se bavi otkrivanjem i terapijom poremećaja menstruacionog ciklusa, sterilitetom, sindromom policističnih jajnika , insulinskom rezistencijom , gojaznošču , pojačanom maljavošću ,ranim klimaksom i menopauzom. Svi pomenuti problemi se pojavljuju zbog hormonskog disbalansa u organismu !

Problemi sa reproduktivnim traktom žene mogu umnogome narušiti kvalitet života I prouzrokovati brojne tegobe , ali i uzrokovati brojne probleme, poput steriliteta !

Ukoliko duže vrijeme liječite neplodnost ili se spremate za vještačku oplodnju vrijeme OBAVEZNO  posjetite endokrinologa koji liječi poremećaj štitaste žlijezde, neredovne menstrualne cikluse, povišen prolaktin , policistične jajnike i insulinsku rezistenciju ,pojačanu dlakavost , akne i metaboličke poremećaje što sve može uticati na visok procenat uspješnosti vještačke oplodnje kao i ne tako rijetko mogućnost otvarivanja spontane trudnoće u samom pripremnom postupku za vantjelesnu oplodnju !

Primarijus doc. dr sc. med. Milena Brkić je internista endokrinolog, koja je znanje iz reproduktivne endokrinologije sticala od vrhunskog stručnjaka poznatom van granica naše zemlje prof . dr Svetlane Vujiović i njenog tima i brojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu.

Znanje  i profesionalnost , toplina koju posjeduje , posvećenost cijele duše i vjera u Svevišnjeg mnogim  parovima je pomogla da u toku pripreme za vještačku oplodnju pomogne u ostvarenju najveće životne želje  ,u tom dugoočekivanom osmijehu malog anđela!