O Nama

Zdravstvena ustanova Talmma Medic Banja Luka

U našoj ambulanti se uz temeljnu amnezu i pregled obavlja dijagnostika, praćenje i najsavremeniji terapijski pristup u poremećaju rada žlijezda sa unutrašnjim lučenjem, poremećaja matabolizma masti, glikemije, kosti te povišenog krvnog pritiska uzrokovanog navedenim poremećajima.

USLUGE

Kao prateće dijagnostičke metode možete uraditi kompletne laboratorijske analize hormona, ultrazvučni pregled štitne žlijezde i abdomena na color doppler aparatu, punkciju tankom iglom (FNA) i citološku dijagnostiku štitaste žlijezde.

Pacijentima sa promjenama u metabolizmu masti, glikemije i poremećenom hormonskom ravnoteženom hipofize, štitnjače, nadbubrežne žlijezde, šećerne bolesti i povišenog krvnog pritiska je neophodno uraditi dopler krvnih sudova vrata, donjih ekstremiteta, aorte i njenih ogranaka (bubrežnih arterija), što se u našoj ambulanti na najstručniji način može obaviti.

PACIJENTI

Svaki pacijent zahtijeva individualni pristup što je naš moto. Dugogodišnji rad sa pacijentima, stručno i naučno usavršavanje kod nas i na Medicinskom fakultetu u Beogradu i inostranstvu, daje nam dovoljan nivo znanja da vaše probleme povjerite nama kako bismo ih zajedno riješili na obostrano zadovoljstvo.

Sa nama ćete se osjećati ljepše i zdravije

Gradimo duguročne odnose zasnovane na povjerenju

  • Njega i briga o svakom pacijenu, prilagođena njegovim ili njenim potrebama je ono po čemu se istučemo. Kada posjetite našu ustanovu možete očekivati njegu na svjetskom nivou. Ljekari koji su eksperti u svojim poljima i brižno osoblje će Vam pružiti izvanredno iskustvo u njezi i brizi o Vašem zdravlju.